T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
TRABZON / DÜZKÖY - Çayırbağı Çok Programlı Anadolu Lisesi

Akif Ersoy YILMAZ - Okul Müdürü

          1978 yılında meslektaşı olan babasının görev yeri olan Kars’ta doğdu. İlkokulu 1988 yılında Trabzon Cudibey ilkokulunda, orta ve lise öğrenimini ise 1995 yılında Trabzon İmam Hatip Lisesinde tamamladı. Yükseköğrenimden sırasıyla; K.T.Ü. İlahiyat Meslek Yüksek Okulu, K.T.Ü. İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Maliye Bölümü, Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi ve Erzincan Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Mali hukuk yüksek lisans programlarından mezun oldu.

          2001 yılında SSK Trabzon Bölge Hastanesinde memuriyete başladı. 2006 yılında Isparta’da kısa dönem olarak askerlik görevini yaptı. Sağlık Bakanlığı personeli olarak 2012 yılında hac ibadetini görevli olarak yaptı.

          Öğretmenlik görevine 2013 yılında Ordu Kumru Anadolu İmam Hatip Lisesinde İ.H.L. Meslek Dersleri Öğretmeni olarak başladı. 2014 yılında tayin edildiği Trabzon Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi´nde Arapça dil Koordinatörlüğü ve B.T. Rehber öğretmeni olarak görev yaptı. 2018 yılında Trabzon Anadolu İmam Hatip Lisesine müdür yardımcısı olarak atandı. İki yıllık bu görevi fiilen Dursun Ali Kurt Anadolu İmam Hatip Lisesinde yaptı. Halen Trabzon Düzköy Çayrbağı Çok Programlı Anadolu Lisesinde müdür olarak görev yapmaktadır.

          Evli ve iki çocuk babası olup, İngilizce ve ileri derecede Arapça bilmektedir.