TRABZON / DÜZKÖY - Çayırbağı Çok Programlı Anadolu Lisesi

Çayırbağı Çok Programlı Anadolu Lisesi

Çayırbağı Orta Mahalle Eski Cami Küme Evleri No1 D1 Düzköy/TRABZON
Vizyon
Eğitim, öğretim ve araştırma kalitesi ile çevremizde tercih edilen;takım çalışmasını teşvik eden, katılımcı ve paylaşımcı bir yönetime sahip;geleneksel sanatlarımızın özünü koruyarak çağdaş, kalıcı ve özgün eserler ortaya koyan; evrensel değerlere saygılı, toplam kalite yönetimi ilkelerini benimsemiş, sürekli gelişen; bir okul olmaktır.
Misyon
Öğrencileri Atatürk inkılâp ve ilkelerine ve Anayasada ifadesini bulan Atatürk milliyetçiliğine bağlı; Türk Milletinin millî, ahlâkî, insanî, manevî ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren; ailesini, vatanını, milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan; insan haklarına ve Anayasanın başlangıcındaki temel ilkelere dayanan demokratik, lâik ve sosyal bir hukuk Devleti olan Türkiye Cumhuriyetine karşı görev ve sorumluluklarını bilen ve bunları davranış haline getirmiş yurttaşlar olarak yetiştirmektir.
Kız Çim Hokeyi Takım Birincisi
İngilizce Almanca
Ulaşım
Akçaabattan ve Çayırbağı´dan minibüslerle karşılıklı olarak ulaşım sağlanmaktadır.
Servis Bilgisi
Öğrencilerimiz çevre mahallelerden taşımalı olarak gelmektedir. Öğretmenlerimizde servisle ulaşım sağlamaktadır.
İlçe:9 km , İl:40, Haçkalı Baba Devlet Hastanesi:32 km